top of page

Praktische Informatie

Korte wachtlijsten

We streven ernaar om binnen een maand te beginnen met de therapie, inclusief mogelijke ontspanning of sport (naar keuze). Zorg op maat, afgestemd op de hulpvraag.

Samenwerking met huisarts, bedrijfsarts, arbeidskundige, casemanager of verzuim coördinator

Indien dit wenselijk is werken wij samen met betrokkenen en is onderlinge afstemming mogelijk. Dit vergroot de efficiëntie en doelgerichtheid van de behandeling.

Afspraak maken of verzetten

Een afspraak maken kan telefonisch, via e-mail of via WhatsApp. Wil je een afspraak verzetten of annuleren? Geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door. Als je niet op tijd afzegt, brengen we de kosten voor het geplande gesprek in rekening. Annuleren kan telefonisch of via WhatsApp, of door de voicemail in te spreken.

Losse sessies of pakketten

Bij Nexus kun je terecht voor diverse soorten therapie, ontspanning en beweging. Wil je een apart traject, losse sessies of liever een kant en klaar pakket?

Je kunt kiezen uit drie pakketten. Elk pakket bestaat uit een combinatie tussen coaching en therapie en fysieke ontspanning en inspanning. Kies op deze pagina welk pakket bij jou past.

Tarieven

Een sessie duurt 1 uur (een kwartier administratie per gesprek wordt niet in rekening gebracht). Het tarief hiervoor is €141,00. Een andere tijdsduur kan vooraf in overleg worden afgesproken.

Telefonisch advies en verslagen: zie boven.

Wanneer je een afspraak wilt annuleren of verzetten, dient dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via WhatsApp te worden doorgegeven (ook via de voicemail), anders wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht.

Afhankelijk van je zorgverzekering worden gesprekken geheel of gedeeltelijk vergoed, en het valt buiten het eigen risico.

Locatie

Therapie en coaching is zowel online mogelijk via WeSeeDo, als ook buiten op de hei in Geldrop en op de praktijk.

bottom of page