top of page
Coaching - Nexus Mental Health Support

Coaching

Op je werk en in je privéleven krijg je regelmatig te maken met situaties waar je misschien niet meteen een antwoord op hebt. Merk je dat je vaak tegen dezelfde dingen aanloopt? Dan kan coaching je helpen om hier beter mee om te gaan.

Jouw doelen

De thema’s bij coaching variëren van hulp bij je werkzaamheden, het combineren van een baan en je gezinsleven tot het stellen van de juiste grenzen. Vragen waar coaching je bij kan helpen zijn bijvoorbeeld: Hoe houd ik me staande tijdens een reorganisatie? Hoe kan ik bepaalde situaties oplossen in plaats van vermijden? En hoe kan ik beter communiceren met collega’s? Coaching is geschikt om allerlei soorten obstakels uit de weg te ruimen en je persoonlijke kracht te vergroten.

Zo werkt het

Het doel van coaching is om meer grip op en inzicht in situaties te krijgen. Bij coaching ga je daarom aan de slag met concrete doelen. Je leert gebeurtenissen en je reacties hierop analyseren en krijgt praktische handvatten om hiermee om te gaan. Zo kun je in de toekomst beter reageren op de situaties waar je in terecht komt.

Wil je weten of ik jou kan helpen? Dan kan je hier contact opnemen en ontdekken of coaching bij jou past.

bottom of page