top of page

Persoonlijke Ontwikkeling

Wat je meemaakt in je leven, heeft invloed op wie je bent en wat je doet. Als je niet precies weet welke kant je op wilt of tegen obstakels aanloopt, kan het fijn zijn om gericht aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. In dit traject leer je om je sterker en zelfbewuster te voelen en te doen wat goed voelt. Zo geef je je persoonlijke ontwikkeling een boost onder professionele begeleiding.

Jouw doelen

De doelen van persoonlijke ontwikkeling zijn uiteenlopend. De een wil zich sterk en in balans voelen, terwijl de ander behoefte heeft aan het vergroten van de (zelf)kennis. Ook het verbeteren inzicht in gedrag, grip krijgen op situaties en je reactie daarop, beter contact met anderen en keuzes maken zijn dingen waar je mee aan de slag kunt.

Zo werkt het

Tijdens een traject voor persoonlijke ontwikkeling gaan we open-minded op zoek naar waar jij behoefte aan hebt. Dat kan met coaching, therapie of ACT / mindfulness, maar ook door samen de natuur in te gaan. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de aanpak die we kiezen. Zo levert het traject je het meeste op.

 

Ik help je graag verder: een vraag stellen of een afspraak maken kan hier:

Persoonlijke Ontwikkeling
bottom of page