top of page
Fysiek in Beweging - Nexus Mental Health Support

Fysiek in Beweging

In beweging komen en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling of het oplossen van je problemen: dat is het doel van fysiek in beweging. Beweging is een essentieel onderdeel van een goede mentale gezondheid. Het kan zijn dat je een drempel ervaart om naar buiten te gaan of dat je overal te moe voor bent. Met fysiek in beweging gaan we die drempel over en leer je om de natuur om je heen weer op te merken.

Jouw doelen

Of je nu te maken hebt met stressklachten, concreet aan de slag wil met coaching of therapie volgt om je weer sterker en beter in contact te voelen met jezelf en met anderen: veel gesprekken kunnen tijdens een wandeling in de buitenlucht plaatsvinden. Ook als meer bewegen een doel op zich is, kan je hier onder begeleiding aan werken. 

Zo werkt het

Kies je ervoor om fysiek in beweging te komen, dan kijken we samen welke manier past bij jou en bij je hulpvraag. Dat kan een wandeling zijn op de Strabrechtse Heide, een yogasessie of buiten sporten en met een traject op maat. Het belangrijkste is dat je in beweging komt op een manier waar jij je goed bij voelt.

Ik help je graag verder: een vraag stellen of een afspraak maken kan hier:

bottom of page