top of page

Over mij

Next en Us: Nexus

Je veilig voelen bij andere mensen, in contact en verbinding staan met elkaar

Over mij

 

Ik ben opgegroeid in Brabant en werkte 8 jaar in Den Haag en Eindhoven in het bedrijfsleven en het onderwijs. In deze periode kreeg ik twee kinderen. 

Na een tijd als opleidingsadviseur, onderwijskundige en trainer gewerkt te hebben, voelde ik dat ik meer wilde dan dat. Ik ontdekte dat mijn hart ligt bij het helpen om mensen weer in hun kracht te laten voelen, met elkaar in verbinding te mogen brengen en problemen helpen op te lossen. 

Psycholoog en orthopedagoog

 

Dankzij mijn achtergrond als psycholoog / cognitief gedragstherapeut VGCt en orthopedagoog NVO, herken ik zowel mogelijke psychische- als leer- en ontwikkelingsproblemen en combinaties daarvan. Dat helpt bij het samen werken aan datgene waar jij last van hebt. 

Bekijk hier onze werkwijzen.

Norma de Graaf
Norma de Graaf

Ik werk al meer dan 13 jaar als psycholoog, coach en trainer.

 

Mijn aanpak is positief en gericht op het vinden van een oplossing voor je vraag en te ontdekken hoe je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Daarbij stem ik mijn plan van aanpak altijd af op wat jij nodig hebt en welke werkwijze bij jou past. Ons lichaam en onze geest werken samen, en daarom geef ik zowel coaching en therapie in de natuur, op de praktijk en kijken we samen welke fysieke ontspanning en beweging bij jou past.

Diverse therapieën

In mijn praktijk pas ik verschillende werkwijzen toe (Bekijk hier onze werkwijzen), zoals cognitieve gedragstherapie, ACT / mindfulness en EMDR, maar ook therapie en coaching in de natuur. Ook relatietherapie (Emotional Focused Therapy) is mogelijk. Dit kan worden aangevuld met yoga en voedingsadvies. Samen met jou stel ik een traject samen dat past bij jou als persoon en de belemmeringen die je ervaart. Door goed te luisteren en out-of-the-box te denken, komen we samen tot een aanpak waar jij je goed bij voelt.

Praktische aanpak

Samenwerking, een positieve benadering en een aanpak die bij jou past staat centraal. Mijn kracht is om problemen snel te herkennen, de kern te doorzien en direct handvatten te geven om hiermee aan de slag te gaan. Ik zorg ervoor dat je je veilig en gewaardeerd voelt en motiveer je om het beste uit jezelf te halen. Daarbij gaan we samen praktisch en doelgericht te werk. 

bottom of page